kidal photography





Friday, July 18, 2014

Peugeot CCM 25 .


Weyy ! sorry lah . 
hari tuu update sangat blog aku . 
traffic jem sana sini . tetiba senyapkan..
hehehe . Aku masuk hostel balik daa.. 
 start kuliah and sibuk with my semester 5 . 

okelah , siapa tidak kenal Kiki Kamarudin kan . 
nama dia melonjak naik kebaboom !
macam retis dohh ! biarkan . 
layan yang ne dulu .  


maaflah kiki , 
mungkin hal nie memang tak patut di timbulkan lagi oleh aku . 
tapi bila tengok balik-balik video ne, 
tertanya-tanya dalam hati , 

"perempuan kah jantan ?"
"dia ne tak faham hormat tuu ape kh ?"

serious, aku tak rasa kesian punn dengan Peugeot putih dia tuu . 
sebab dia pukul kereta uncle tuu lagi dasyat kott . 

bukan mahu memberi nasihat , 
cukup ini sebagai pengajaran buat kita semua . 
still dalam bulan Ramadhan lagi ne. 
 "Sabar itu separuh daripada Iman :) "



No comments: