kidal photography





Friday, April 19, 2013

semester break 2 bulan :D


Woww ! aku kembali setelah beberapa bulan bercuti panjang !
dah lama kot tak update entri-entri dalam blong nie . 
basi dah semua entri dalam nie . 
mana taknya, assignment + kelas + exam . 
kiranya semester aku kali nie yang paling pack jadual dia . 
tapi tak tahu lah semester 3 nanti macam mana kan . 
dari subject-subject yang aku tengok tuu..
sem depan lagi dasyat sebab ada dua subject programming !! 
* jangan botak sudah !

nak dijadikan cerita, 
kelmarin baru jak last paper kami .
 OKBH (organisasi komputer  & bahasa himpunan) 
yayyy ! memang subject nie agak killer lah jugak kan . 
tapi insyaAllah, A atau B jehh jawapnya tuu .. 
dah usaha sebaik mungkin.. tawakal je lah kan :D 

ermmm , 
tak dah benda penting punn entri kali nie .
just nak cakap cuti 2 bulan aku bermula kini ! 
soo, buat kerja mama and minta upah lah kalo macam nie ..
*sambil-sambil kumpul duit nak beli camera idaman tuu ..


belum dapat-dapat sampai sekarang :p
nasib lahh..

itu jehh kot . 
selamat bercuti :D 

btw, nak share gambar syok sendiri aku tadi dalam kereta..
 sambil-sambil tunggu my adik pulang sekolah :D 

agak sopan :)

dah mula dah :o

real me :p

2 comments:

Siti Shaera Salleh said...

tribal shawl kah itu ??? adakah ?? benarkahhhh ??? ahhhhhhh !!!

shemasinbei said...

yayy! adalahh~ benarlahh ~ hahah :D segama bnyk maa~