kidal photography





Saturday, August 11, 2012

cerita AKDBB lagi .

cerita AKDBB belum pernah habis dalam hidup aku .

dah sebulan Aman Kampus nie habis.. tapi hati aku masih lagi dok lehh lupa dengan benda nie..
asyik-asyik tengok gambar AKDBB.. dengar lagu shi shuashua.. 
Arhh ! dahh macam gilaa AK lehh pulok...
nak wat cam ne.. nie lhh first time aku ikut jelajah sbagai mahasiswa..
buat kerja amal untuk masyarakat..
pusing satu SABAH tanpa family tapi dengan kawan-kawan yang baru kenal...
naik bas berjam-jam..
perhh ! aku boleh cakap ini lah pengalaman paling best dalam hidup aku sepanjang aku hidup 18 tahun nie..
sampai ada bunyi-bunyi jelly dari kawan-kawan aku..
"perhh! rock btul ko skrang~"
"aku jeles nampak hidup kau ! bahagia btul aku nampak ko sekarang nie~"

kesimpulannya,
"AKU MEMANG SANGAT BAHAGIA DENGAN AKDBB !"

jadi, dengan kebahagiaan aku sekarang nie,
aku nak share lhh gambar-gambar yang sangat mengamit memori hidup aku tuu .



Aman Kampus Di Bawah Bayu .

Presiden Sahar memang sporting gilaa .

AK

malam penutupan AKDBB

family KYS di AKDBB bersama Abang Zafry :)


:)
korang taw tak,ini lh first time aku naik bot nelayan..

Kolej Matrikulasi Labuan.


UMS before pegi Beaufort .


atas bot on the way pergi Labuan.



Labuan Mari


atas bot pulang dari Labuan

sipitang


geng bas sekolah !






bapa angkat Kg.Simunul Semporna

kg.Gas Baru Sandakan

Lohan Ranau

crazy face !






















ukup sampai sini . 
Lain kali aku update lagi photo yang akan aku dapat dalam 
beberapa hari nie :)




No comments: