kidal photography





Saturday, August 11, 2012

suratan takdir .


aku kembali memenuhi suratan takdir sebenar blog aku nie .
blog aku nie sebenarnya memang di takdirkan untuk 
meng-share kan hasil karya aku dan orang yang aku minat di youtube .
dengan erti kata lain, 
puisi-puisi dan hasil taipan tangan aku dalam nie 
beserta video-video vlogger and youtubers yang aku minat sangat-sangat tuu .
soo, nie lahh kejadian alam untuk aku .
jadi layan-lah benda yang aku nak post kejap lagi dalam 
blog KIDAL YANG CINCAI nie~



layan video baru dari 
MENTOL PECAH nie .
*aku dah rindu sangat kot kat video2 dorang nie..
nasib dorang update.. kalo takk,,
kebulur lahh aku jawapnye~

DILAYAN BH~

No comments: