kidal photography





Tuesday, February 14, 2012

blog aku yang tak laku !

assalamualaikum . 
aku nak cepat nie ,
sebab aku belum pegi mandi lagi . . 
soo, aku cuma nak tanya nie ,
adakh patut aku delete jeh blog aku yang 

Tolong jawap oke! kalau tak comment di blog nie pown,
comment lh kat twitter / facebook / tagged aku erk !

ok chow !

p/s : sesiapa yg belum mandi, anda bau bangkai ! pegi mandi cepat !! 

7 comments:

jahajahatable said...

tak payah delette...baik guna je...mungkin boleh start buat pengkhususan untuk blog tu and promote lah blog tu kat sini... tapi aku sendiri pon memang malas nak urus dua blog sbb tu aku ade satu blog...dan aku pon blogger baru...so ini just pendapat ku

Si BuDaK KaChAk said...

blog bukan utk popular semata mata...bolg boleh buat mcm dairi...so blog lama tu ada cerita atau kenangan menarik tak perlu la buang...boleh buat baca baca bila boring nnt...

::ct luna:: said...

biar jela....mungkin nanti lebih ramai orang kenal kan.... :)

shemasinbei said...

jahajahatable, Si BuDaK KaChAk, ::ct luna:: oke! thanx atas kata2 smngt tuu... aku pun sayang nak buang blog tuu,, koz aku rasa blog tuu penuh memori aku pasal BUNKFACE ... soo,, thanx bebanyak erkk !

...Uzay Gingsull... said...

ngga harus di delete, ini rumah kita, buat nyaman di rumah kita sendiri..

Si BuDaK KaChAk said...

same2...

=)

shemasinbei said...

Uzay Gingsull : sorry de.. wah x fhm lh... #blurr nie =.=
Si BuDaK KaChAk : same2 kebali ;)