kidal photography





Saturday, May 5, 2012

Al-fatihah and Happy Birthday Abang ;')

weyy Hollo dear !
*sorry AnwarHadi .aku suka copy ayat ko >.<

HOHOHO ! 
sepatutnya kemarin-kemarin aku buat entri pasal AmanWan and MrTheAllShared :)
tapi, kemarin sangat-sangat bussyy ! 
*saja busykn diri sendiri .. wkwk!

soo, hari nie pulak aku memang banyak masa nakk 
tulis benda2 kosong . 
jadi kira hari nie lhh aku buat entri pasal dorang .

before that . . 
aku nakk buat satu entri pasal my arwah abang :')
btw, kemarin birthday dia . 5 May .
kiranya, kalau dia masih ada sekarang nie ..
dia 21 tahun lhh . 

Arwah meninggal 30 July 2005 .
time tu aku masih kat tahun 5 .
memang susah nakk terima.
kan masih budak2 lagi time tuu.
arwah anak ke-2.. aku ke-3.. 
so, kira macam rapat lhh .

Errmm,
Dokk bnyk kecek pun penat den..
Jadi aku nak share lhh photo my arwah abang tersayang :’)

#gambar time dia tahun 5 aku rasa . and aku 'enteprem' kat belakang tuu.. hihi :D





No comments: