kidal photography





Tuesday, December 31, 2013

#3 Episod Cintaku Holiday : 3 Dec Singapore .

1.50 pm Singapore aku datang !
tanppa membuang masa , kita orang terus ke 

SENTOSA ISLAND !


and NOW ! 
UNIVERSAL STUDIO memang gempak !

*maaf jika meluat*

kurang lebih 2 jam pusing tempat tuu . serious PENAT ! 
tapi dikala penat itu lah . take a picture :)








*sudah-sudah lah*

time to ronda Singapore River Cruise dengan naik Bumboat
nak pegi Melion tuu boleh jeh naik kereta , 
tapi nak mood Holiday tuu bertambah kan. hehehe .

*oleh kerana dalam boat tu kita orang jeh tumpang , 
aku pun ambik lah kesempatan pandu benda nie :)

oke aku promote cikit lh ye . seorang $3 jeh . murah-murah :)
sampai jeh Melion , Yaaa !




dah penat sangat nie wey ! 

**********************************************************

malam berlabuh , 
melihat cahaya lampu bersinar di 
Orchard Road .


dekat sini lah kita orang shopping sikit . 
Buy 3 item for $10 !
murah kan -_-
beli jeh apa yang dapat di pegang :)
pulang time ! Penat !
10.33 pm keluar dari Singapore .
Thanks Singapore , because give beautiful moment in your country .
 I don't know how to describe it .





No comments: