kidal photography





Saturday, September 7, 2013

Borong barang semalam .


Wow ! first update for this month . 
September never end doh ! HAHAH >.<

Oke now, 
september agak-agak busy juga macam august lepas . 
fuhh ! study + activity +++ 

ohemge ! it's gila doh ! 
aku otak sesak lagi nie sekarang . perghh ! =.=
tapi tak paa . aku cool de .
hidup perlukan pengorbanan kan . 
BADASS !! 

ohh yeah! 
yeapp, aku lupa pulak yang aku tulis entry hari nie tuk huhahuha sikit de . 
de , semalam that my "first time"
keluar hostel sampai lewat malam jalan area Sinsuran .
 Yaa, first tuu memang agak.. 
"ohh my Allah . apa aku buat di luar jalan dengan kawan malam-malam buta nie ! "
tapi bila fikir balik , 
aku bukan buat benda "bodoh" pun dekat luar nie . 
aku jalan dengan kawan-kawan aku buat kerja . 

Wowowo . 
stop cerita yang nak merapu jak nie . 
now aku nka share "kegembiraan" aku semalam . 

perjalanan yang belum pasti . 

mereka .

menunggu .

Stesen Ikan Bakar, Sempelang . 
*sebelah kedai kami makan -_- *

sentiasa sweet-sweet maa ;)

for the first time :)

kekal happy dalam kepenatan =.="

bila mereka bersama gajet masing2 , 
manusia depan mata seperti lenyap seketika 

se-sweet cewek muslimah hari ini :)

mungkin habis :)


2 comments:

tenku butang said...

done follow sini no. 244
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

shemasinbei said...

insyaAllah :3