kidal photography





Saturday, July 14, 2012

Mereka Tertangkap Tidur Bersama . . . AKDBB :P


lepas nampak tajuk tu, mesti dalam fikiran korang ... "perhh ! terukk gilaa perangai budak nie rupanya !" ataupun .. "ermm, macam takk biasa~" hahahah . Apa-apa jak lahh kan3 ... 

MEREKA TERTANGKAP TIDUR BERSAMA... 
mak cik dan pak cik dekat luar tuu jgan buat tanggapan negatif dulu.. Anaknda baru nak start cerita nie ... 
kalau korang pernah buka blog AMAN KAMPUS DI BAWAH BAYU .. korang mesti baca satu entri 

PESERTA SISWA-SISWI #AMANKAMPUSDIBAWAHBAYU TERTANGKAP TIDUR BERSAMA


hahaha . . Aku "terharu sangat" bilaa dorang bubuh gambar aku yang "so sweet" kat dalam blog tuu .. *aku tak kesah punn sebenarnya .. kenangan juga pulak tuu ... 
soo, kiranya coretan aku malam nie maw balas balik "budi dan jasa baik" mereka yang banyak menabur bakti, membangunkan ummah, bangsa dan negara .

sebelum nie kita nampak para peserta siswa-siswi yang terlentuk sakan ... 
malam ini, terbongkarlah misteri yang tidak semua dapat melihat dengan hanya menggunakan mata kasar... HOHOHOH ! *walaupun tidak banyak gambar yang aku dapat buat masa nie .. 

SAKSIKANLAH . . . 

gaya lentuk paling stylo . 

bayangkan para urusetia bangun awal pagi semata-mata memastikan aktiviti-aktiviti yang akan para 
peserta siswa-siswi berjalan lancar. Waa Tabik Spring kat Luu Bro !

ready nak tidur sebenarnya nie~ hihihi .

 ada masa tidur, tidur lahh.. hahah XD

kalau nak lentuk, bahu orang punn jadi bantal . 

gunakan masa dengan sebaiknya  :P

: muka terpaksa di cover . terlalu kerap tidur ! hahaha :D

Now, 
DRAW. 

Tunggu gambar lain lagi lepas nie ... mana lahh tahu, ada gambar yang best untuk di share !

No comments: