kidal photography





Sunday, April 15, 2012

terima kasih JPJ :)


perhh !
 lama weyy, lamaaa tak tulis sesuatu dalam blog nie .
aku tulis punn, tak tulis punn . . tiada orang kesah punn :( kecewaaa~
*menangis hati ini . . . 

oke, aku tidak maw crying2 lhh kan . .
tajuk punn macam ade pape jehh kann . . 
*paa kess mcm semenanjung nie ?! stopp it budak sabah ! 
oke, orite . 

" TERIMA KASIH JPJ "
aku cuma maw ucapakan bebanyak terima kasih kepada JPJ yang tengok aku time ambik ujian JPJ untuk dapat 'P' tuu . . weyy ! besttnya !  29 march 2012 .
sebenarnya, aku tidak rasa punn dapat lulus tuu.. 
sbab, time pra-ujian tuu . . aku gagal . bukit tuu lhh punya pasal ! ishhh ! 

arrhh, aku nakk habak maii . .
*aku suka guna bahasa rojak ! 
start pukul 9pagi habis pukul 12tnghhari . 
memang fulayeww lhh kan2 . 
apa tidak, sudah lhh lama , muka JPJ smua ganas2 !!! 
sangat menakutkan . 
bolehh tahan banyk ygg kandas weyy before turn aku . . 
mana aku tak takut kn3 . 
tapi hati mesti tenang bebb . 
inhale ~
*sedutannn paling dalam . . jangan hembus... LOL 

lepas aku pass dalam litar, keluar pegi jalan raya lhh kan3 . 
niee ygg buat jantung aku lemah nie bebb !
mana lhh taw kan3 . . 
kalau terlanggar kereta org khh ,
kalau lupa break khh , 
kalau tidak dpt naik bukit khh , 
perhh ! banyak kalau . 
SERAMMMM ! 

tapi dengan mulut yang d'isi hacks. 
*terima kasih :) 
aku masuk kereta test JPJ tuu . 
takutt weyy .. megucap banyak2 arhh . 
terus start enjin kereta . . 
perhh ~ tenang weyy . . dia pasang 'cd' selawat . . 
memang terus rasa cerah jakk langit tuu . 
aku pandu dengan pnuh berhemah . 
17/20 :)) 
oke, lhh tu ! 
akhirnya aku dapat 'P" . 
dari s'org penakut start enjin kereta . 
noww, aku ada 'P" oke !
kau adaa ?? 
mesti korang jawap, 
ada aku kesah ?? kn3 . hihih 

perrhh, panjang weyy aku tulis . 
tidak apa lhh bh kn.. sekali sekala .. 
sekali lagi . 
terima kasih encik JPJ !

muka happy dapat lesen !
*cahaya lebihh ! wkwkw :)


p/s : jangan takut dengan diri sendiri . yakin kamu boleh jkk . percayalah~~ *macam ceramah motivasi .. ihhi 




2 comments:

Fazirah Khan said...

Hahaha..hbat lah ko sinbei..ada lesen uda..x sabar mau jdi penumpang kretako..bole kan???

shemasinbei said...

hahah ;) malu i dipuji budk pandai ohhh... ko x tkut khh tumpng aku ?? bahaya ohh .