kidal photography





Thursday, April 26, 2012

maaf terasa C:


oke kejap lagi pukul 11 malam . 
tapi tangan masih belum berhenti .
= facebook . tweet . blogwalking =
*benda yg boleh dibuat jika anda terasa bosan .

seperti kebiasaan aku,
update blog nie dengan benda2 yang aku rasa best .
Walaupowwnn... teda orang baca . =.=
aku tahu . aku bukan artis .
kalau artis upload ayat : 'pegi mkn siput' .
"100++" like oke .
kalau orang biasa : 'pergi mkn siput' .
orang akan comment balik; 
"itu punn maw bagi taw" dan hanya "12+" like .
ini KEBIASAAN

tapi ada juga yang memang nakk popular sangat .
sampai approve semua orang yang nak jadi 
"kawan" dia .
kebanyakan yang aku nampak lhh kn.
*maaf. mata aku terlalu kasar :)
orang-II nie memang jenis yang sangat ,
SANGAT peramah . sombong sikit . facebook tuu sampai II , III..
bagai nakk rakk..
kawan 4000++ 
*ini dhh lebihh . 
tapii korang nak taw apa benda yang nak kena like ??
"saya ada boiiprenn" atau "tolong tekan like jika masih wujud di muka buku C:"

maaf kepada yang terasa . 
sorry de. waa tak maksud nakk "busybody" hal luu~
*ini serious mood =.="
tapi dhh kalau kawan tu beribu-II punn .
ada yang masih tak kenal .
takk payah approve erkk .
 hal ini aku menjadi rumit kerana 

" makk !! dia copy muka aku! "

idea sangat blurr dari hamba Allah malam-malam yang dijolok matanya 
dan jadi buta -.- 
"Alaaaaa kasiimm ! maafkn mak kasim ! mak ter-tipu kauu kasimm ! 
maaf kann makk!"
*ayat popular movie dulu-dulu lagi nie .

2 comments:

Siti Shaera Salleh said...

ampunn kan mak kassimmmmm !!!

shemasinbei said...

kasimmm ampunkan makk juga nie :'D *kasim mood sedih . wwkwk