kidal photography





Thursday, March 22, 2012

bersyukur apa yang ada .

"bersyukur apa yang ada ."
tajuk punn dhh nampak sangat minta selamat jakk . 

oke, secara ringkasnya .
kemarin, hari yang di tunggu-II
oleh budak x-student form 5 2011 . 
dan, hari itu dh berlalu dalam sehari saja .

ada yang dapat result terlebih gempak !
sampai semua A tu dia "kutip",
dan tak bagi chance orang lain nak "kutip" A tuu .. 
HAHAH ..

<dasar monyet biadapp!>

dan ada juga result yang cukup-II makan lhh..
aku lahh nie.. hihih .
tapi seperti biasa, aku cool jehh..
walaaupun hati aku sangat terluka hanya kerana
B+ yang entahh ape2...
tidak apa lhh bhh. itu lhh rezeki yang Allah bagi untuk aku .
mungkin ada hikmah. mungkin kalau aku dapat "Ayamsss" yang banyak,
aku jadi riak khh kan3.
jauhh~

result aku tuu oke lhh .
semua huruf aku ada.. 
kecuali G dan seterusnya... HAHAH .
bolehh lhh.. masih juga dapat duit sebab masih ada 2 "Ayamss" yg aku pelihara ..

errm, rasanya ituu jehh kott.. 
btw, aku nak ucap congrats tu my sista . 
hannizah a.k.a adeng 
yang dapat 5As dan muka masuk banner ..
rupa budak pintar oke ;)

teringin sebenarnya masuk banner tu, tapi apa kan daya.. itu sahaja rezeki yang Allah bagi kat aku .

sesiapa yang result kurang baik tuu,
jangan putus asa. 
percaya lhh ketentuan Allah 
perjalanan masih jauh lagi. teruskan usaha untuk dapat apa yang kita mahu tuu..
SPM hanya tiket untuk terus mara ke hadapan..

oke lhh,,
babaiii !


2 comments:

jahajahatable said...

kalau tambah spek lagik nampak pintar

shemasinbei said...

dia memang pakai spek lhh.. kcuali dlm gmbr nie :)