kidal photography





Tuesday, February 28, 2012

susahnya hidup =_=

HUHUUUU~
bukan niat di hati ini mengeluh .
tapi itu lh hidup aku . 
aku bukan ingin meminta atau merayu simpati
tapi bagi lh aku sedikit ruang untuk bernafas . 
bagi aku sedikit ruang untuk berfikir .
<intro pun dh nampak aku MENGELUH tapi tak nak mengaku>

Ermm...
entahlah . 
bukan nak salahkan sesiapa .
tiada niat di hati aku kangsung oke !
tapi, seriously  . .
aku bosannnn macam nie !

oke, dipendekkn cerita . .
sepatutnya aku dh boleh ambil pra-ujian jpj tuu . 
tapi,, entahlah . macam seorang pun tak faham aku . 
aku tahu lh aku nie bukan lh pandai memandu sangat kn3 .
mana cukup juga baru first time memandu .
8 jam leh pulak tuu,
dh boleh pandia terus .
ingat "PRACTICE MAKES PERFECT" taw . . 
kalau dh lama sangat aku tangguh, lama2 boleh lupa weyy !
ish ! geramnyaa !! 

ke-2 ,
aku tak minta pun nak belajar memandu or dapat lesen taw .
taw kenapa aku tak pernah minta ??!
korang taw tak ?
aku tak pernah rasa bebas . aku bukan nak bebas macam orang yang suka bersosial tuu .
tidak sama sekali oke !
aku cuma nak kena bagi kebebasan jalan2 dengan kawan,
lepak2 jehh.. kawan aku semua budak baik!
korang nak tahu, antara banyak2 orang dalam malaysia nie . .
ehh, besar sangat lh.. kecik sikit .
SABAH nie. aku sorang jehh kot yang dh lepas spm pun
masih macam budak baru nak ambil UPSR, PMR ataupun SPM .
dhh macam housewife aku dalam rumah niee..
AKU TAK SANGGUP !
uhhhh~~ <mengeluh lagi..>



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!
oke bye !

p/s : aku tiada niat mahu kasi salah sesiapa . tapi tolong lh faham perasaan aku . aku pun mahu juga happy macam kaknor and adik aku tuu . korang taw, dalam adik beradik aku . aku sorang jehh macam "anak emas" bukan pasal kena sayang . pasal kena "perap" dalam rumah, buat "jeruk" . ahh ! sudah lh! yang penting bila kakak aku dh balik sabah nanti, aku nak enjoy puasII jalanII dengan dia ! yeahhh !

5 comments:

baashah;D said...

alaaaaaaa..kesiannya..kawan saya pun ada yang macam awak jugak..kesian dia..bpk dia tak bagi dia keluar pun..even nak pegi reunion sekolah rendah pun tak bolehh..nak pegi hang out ape lagi..sabar ea wak :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

...Uzay Gingsull... said...

Jia Yoo... Jia Yoo selalu ada ruang untuk bernapas..

shemasinbei said...

masa si, sampai kini, aku engak ngerti sedikitpun apa kamu bilang . #dh mai dhh~

Hans Halim said...

relax de..xlama lg ak balik..ok ap terperap kt umah..hehe..wait for me ok!jgn sedih2!

shemasinbei said...

oke ! pulang sapat2 bhh !