kidal photography





Friday, February 17, 2012

jika anda boring - suka sendiri !

oke ! tajuk dia memang ada sedikit pelik ! 
ohhh mmyy ! 

sebenarnya, aku baru saja selesai melawat-II
youtube kn3. . 
sambil tuu, aku tengok-II lh cover baru untuk mana-II artis kan . . 
boleh dikatakn orang di Malaysia nie sangat berbakat .
dan ada juga yg buat lagu sendiri, lepas tu masuk dalam youtube 
macam Najwa Latif yang popular dengan lagu 
"cinta Muka Buku" . ohh , dia popular pasal lagu dia dalam
youtube semua orang nak dengar . .  oke, bagi masa korang untuk dengar kejap erk .


oke, sebenarnya bukan dia yang aku nak cerita nie . . 
aku nak cerita pasal orang yang suara dia "sedap" sebenarnya tak sedap, 
HAHAHAH . 
agak bodo sikit kn3. . 
bukan orang suara "sedap" tu bodo . . 
ayat aku tu yang bodo mksud aku . . 
ahhh . . 
korang taw tak siapa aku maksudkan nie ??
ahh?! korang tak tahu keh ?

oke babai !
layan jeh video orang syok sendiri nie erk . . 
jangan banyak comment !
aku suka-suka jeh kot . . 


p/s : jangan hina orang yang suara tak sedap , sebaliknya rakam suara anda and dengar suara anda tu . . sedap keh suara kamu tu hoii ! habak mai dengan aku . hihihihi ;)


2 comments:

cinta siswi said...

si kidal!! kite serupa..hehe.. :)

#sore siswi sedap..hehe.. :P

shemasinbei said...

siswi : kalo gitu, memang kita serupa . suara kami sedap ! hahahah ;)