The hardest part of my life is to understand myself. Then stop think that you knowing me





Tuesday, January 24, 2012

Mr. Prof Pic (MESTI BACA)

Hi

Assalamualaikum w.b.t

wahh !! aku ada 'mood' lh mahu tulis sesuatu hari ini .

Ok ;D 
kalau anda melihat tajuk yang aku mahu tulis hari ini,
aku rasa semua yang tahu fb aku . shemasinbei !
akan tahu jawapannya .
sebenarnya aku mahu cerita macam mana aku boleh
tertarik and tertarik dengan Mr. Prof Pic tu . . 
sebenarnya aku memang peminat setia Matluthfi90 . 
alaa . . . vlogger tu . . tak kn tak kenal kot ? 
heran lh dengan hampa nie . 
nak d'jadikn cerita . . 
aku telah mencari
Yellow Bird
 picture Matluthfi90 dengan khidmat 
Encik Google yang baik hati ;)))
<sebab aku minat sangat dengan dia!!>
dan buat pengetahuan semua, 
aku jadikn Matluthfi90 sebagai Prof Pic aku dalam 
facebook adalah untuk suka2 . .
dan tiada kena-mengena aku suka or minat dia . . 
hanya sekadar minat dengan video2 yang dia pernah buat . . 
yang sesiapa pun pernah melihat video dia akan 
merasa . . . WOWW ! 
Froggy-cute

Dan . . 
setelah aku menjadikan Matluthfi90 . .
atau pown aku suka panggil dia Mr. Prof Pic , 
ramai lh orang yang add aku . . .
Panda-cute stars
bukan pasal mahu berkawan atau mengikat tali silaturrahim 
antara umat . . tetapi hanya kerana inginkn 'lelaki' yang berada di dalam gambar itu . . 
Hari2 aku seperti dalam dilema . . 
tiap2 hari 'membuka' facebook . . 
akan ada ber-puluh2 malah ber-ratus2 orang
yang meng-add aku hanya kerana ingin ber-chat dengan orang dalam gambar itu . . 
WOW !
Yoyocici-(doom)no!

Adik manis, , saya bukan Matluthfi90 tu lah ! 
aku nie perempuan ! 
soo, kalau terasa mo ber-chat dengan lelaki atau Matluthfi90
jangan lah susahkan diri add saya ! 
 kerana SAYA PEREMPUAN dan BUKAN MATLUTHFI90 
tetapi SHEMASINBEI yang hanya menggunakan picture dia 
untuk suka2 . . 
Untuk masa ini , ,
hidup masih lagi dihantui 
budak2 + perempuan2 yang suka "mnggaru2 badan" 

Brains

Dan buat masa ini ,
saya masih belum terfikir untuk mengubah Prof Pic untuk facebook saya. . . 
keranaa tiada masa yang sesuai lagi . 

ok lah . . 
dengan tajuk hari ini , 
diharap tiada sesiapa yang 
ingin di "confirm"kn menjadi 
rakan dalam facebook hanya kerana
Mr. Prof Pic aku . . .
sorry kepada sesiapa yang terasa
ataupun sakit hati .

Sekian . Bye


p/s : aku harap aku tidak akan lagi membuat kenyataan "akhbar" seperti ini . Terasa macam artis pown ada juga  !!! wakakaakak ! mengade bebnorr dh budak nie . . . Harap tiada yang kecik hati dengan kenyataan saya yang agak menyakitkn hati . ok , dan mungkin ini kan menjadi Mrs. Prof Pic or Mr. Prof Pic yang akan datang . . . 


Mrs. Prof Pic ;)

Mr. Prof Pic ;)








2 comments:

mysara said...

biasala org salah anggap kn..

shemasinbei said...

tu lh... susah juga kn.. nnti orang cakap kita sombong -.-