kidal photography





Monday, January 30, 2012

Budi DoReMi

Assalamualaikum . . 
hey !

street to the point . . 
kenal Budi kh  ? ?
alaaa . .  Budi DoReMi . . 
emm . . 
kalau tak kenal juga . . 
guna khidmat Encik Google 
yang handsome tuu . . 

Ini yang aku dapat dari Encik Google yang handsome + baik hati tu . . 

Full name : Syahbudin Syukur
Nick name : Budi 
Asal : serang, Banten
Lahir : 19 Sept .1984 <hampir birth aku . . 17 sept 1994 . . jgan lupa hadiah !>

# ini sahaja yang penting kot . . 


Photo Budi yang paling Latest !



.
.
.
Belum habis lagi . . .
macam mana saya boleh te-tiba
tulis pasal dia nie ??
Nak di jadikan cerita . . 
aku sangat suka lagu dia ,
DoReMi and 1,2,3,4,5,6 tu . . 
lyric simple and music dia yang happy semacam tu . . 
Soo , juga nak share clipvideo lagu dia tu . . 
Just Watch Out !



and 



Layan~ 

p/s : jangan lupa tekan butang "Pause" dekat bawah tu . . nanti ter-semak pulak telinga korang tu . . .


No comments: